LEGYÉL A CIMBORÁNK!

Havonta egyszer ingyenes, interaktív gyerekkoncertre várja a legkisebbeket (valamint szüleiket és nagyszüleiket) a Cimbora Együttes a Pinceszínházba.

A programra minden alkalommal ingyenes a belépés, de regisztráció szükséges hozzá: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Cimbora Együttes célja, hogy a gyerekeket közös játékra buzdítsák versekkel, mesével és dalokkal. Interaktív koncertjeiken a legapróbbak is muzsikálnak, énekelnek, verset mondanak és táncolnak természetesen a zenekar irányításával. Így - észrevétlenül - a produkció főszereplőivé válnak.

A formáció tagjainak célja, hogy az apróságok minél előbb megszeressék az élő muzsikát, a költészetet ès felfedezzék az örömét annak, hogy versekkel, dalokkal is lehet cimborákra, barátokra találni. A koncerteken kiderül az is, hogy a költészet is zene, melynek része a mozgás (tánc) is, s hogy a testünk is hangszerré válhat...s ez a csoda mindenkié (lehet).

Az együttes tavaly ünnepelte tizedik születésnapját.

A havonta ismétlődő koncertek mai magyar költők írásaiból válogatnak. Természetesen minden alkalom más és más lesz.

A koncertek része egyes hangszerek bemutatása is, melyet a gyerekek is kipróbálhatnak.

Elsősorban kisgyermekes (óvodás, kisiskolás) családokat várunk.

Játszik: Juhász Csaba (gitár), Podhorányi Zsolt (billentyű), Schneider Szilveszter (ütőhangszerek) ès Veér Bertalan (hegedű)

test

  Fidelioport_hu_logo.png