• Főlap
  • INGYENES ARCFESTÉS GYEREKNAPON!

INGYENES ARCFESTÉS GYEREKNAPON!

Gyereknapon különleges meglepetéssel, arcfestéssel várjuk a kicsiket és nagyokat május 28-án vasárnap délelőtt 11.00 órától Michael Ende A pokoli puncs pancs című zenés varázsmeséjére! Sőt, előadás után mindenki be is mehet és körbenézhet pokoli laboratóriumunkban. 

A szilveszter éjszakáján játszódó, lidércesen pörgő történet percről percre követi végig egy szörnyű varázsló, dr. Lidérczy Belzebub és nénikéje, Vám Piri fondorlatait. Éjfélig, hét óra alatt ezer csapást akarnak az emberiségre zúdítani. Persze ehhez az Állatok Nagytanácsának is lesz egy-két szava: Krakél Karesz varjút és Miaurcella di Mauro macska titkos ügynököket küldik a gonosztettek megakadályozására.

A mese egyszerre fordulatos kalandsorozat, versenyfutás az idővel, ugyanakkor lírai szépségű történet a felelősségről, a bátorságról és a barátságról (ami egy macska és egy varjú esetében különösen ritka. De azért lehetséges.)

Szereplők: Molnár Csaba, Szegvári Júlia, Formán Bálint, Juhász Réka és Némedi Árpád. Rendező: Felhőfi-Kiss László

 

KÍSÉRŐPROGRAMOK:

- Előadás előtt 10.00 és 11.00 óra között valamint a produkció vége (12.45) után a gyerekek arcára festik segítőink a meseelőadásunk karaktereit: macskát, varjút, varázslót, boszorkányt és ördögöt.

- Előadás után a gyerekek felmehetnek a színpadra, bekukkanthatnak a varázs laboratóriumba, sőt, kipróbálhatják a csoda tárgyakat is.

- Közös fényképet készíthetnek a meseelőadás szereplőivel

 

Érdemes minél korábban jegyet biztosítani a különleges, gyereknapi programra!

Jegyár: 1600 forint


http://pinceszinhaz.hu/jegyek/jegyvasarlas.html

 


 

test

  Fidelioport_hu_logo.png