Nyomtatás

PEDAGÓGUSOKNAK SZÓLÓ PROGRAMSOROZATOT INDÍT A PINCESZÍNHÁZ!

 

Túl vagyunk másfél év online tanításán. Nem volt egyszerű sem az iskolai, sem a drámás formákban. A szélsőséges körülmények szélsőséges megoldásokat hoztak és legyünk őszinték: közösen elfáradtunk. Ha ez nem lenne elég, most vissza kell rázódni a tantermek falai közé.

A Pince programjának célja a drámás módszerek megosztása, az együtt gondolkodás a színház keretei közt, annak eszközeivel azon, hogyan lehet interaktív formában, színházi előadások beemelésével dúsítani a tananyagot. Mindeközben pedig egyáltalán nem utolsó sorban a pedagógusok számára is kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget biztosítani.

Ehhez hívunk titeket közös munkára és játékra, színházra és drámára!

Mi vár a Pince pedagógus programjában?

- Nagyon kedvezményes pedagógus jegyet biztosítunk a Pince előadásaira, beszélgetéseire, egyéb programjaira (pl. Trezor program).

 - Havi hírlevélben közvetlenül, a nagyközönség előtt tájékoztatunk az előadásokról és programokról. Előregisztrációs lehetőséget biztosítunk a programokra korlátlan létszámban (tehát akár diákjaitok, osztályaitok számára is).

 - Számítunk közvetlen visszajelzéseitekre a Pince programjaihoz kapcsolódóan, így a ti véleményetek alapján, veletek közösen építjük tovább a Pincét.

 - Online és offline formában is drámapedagógiai továbbképzést biztosítunk neves drámapedagógusok, szakemberek, művészek bevonásával, mely alkalmakról külön értesítünk titeket.

 Kiket várunk?

 A Pince pedagógus programja, nevéből is adódóan, pedagógusokat vár. Legyél általános iskolás, szakiskolai, gimnáziumi vagy egyetemi oktató, állami vagy magán intézményben, várunk téged szeretettel, hogy együtt dolgozzunk a színház eszközeivel!

 A Pince pedagógus programjába a regisztráció és a részvétel díjmentes. Regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levélben lehetséges nevetek, intézményetek, illetve email címetek megadásával.

 Várunk Titeket is a Pincében!